Ivo Grinvalds Bygg i Örebro

Julen är över och det nya året är här, god fortsättning på er alla mina fina och trevliga läsare! Idag ska jag berätta om när taket på huset skulle renoveras och jag hoppas att det här inlägget kan vara till nytta för er, om ni liksom jag behöver anlita ett företag som kan hjälpa er inom bygg här i Örebro eller i dess omnejd. Kanske ni funderar på någon renovering eller något annat byggrelaterat? Jag tänkte tipsa er om företaget Ivo Grinvalds Bygg. 

De har gjort ett bra jobb med min takrenovering. Ivo Grinvalds Bygg är välkända för att ha duktiga hantverkare, de som arbetar där är välutbildade och med mycket erfarenhet som man som kund förstås har nytta av när man anlitar dem. Som kund är det tryggt att veta att det förstås är garantier på de jobb som de utför och med ROT-avdraget blir det prisvärt eftersom en del av arbetskostnaden får dras av, i alla fall för oss privatpersoner. Hantverkarna har jobbat utifrån mina önskemål och behov och givetvis utifrån takets förutsättningar och det blev ett strålande resultat. Det här är ett företag som jag därför vill tipsa er läsare om, för Ivo Grinvalds Bygg i Örebro kommer att kunna ge även er de resultat ni är ute efter. Jag kommer utan att tveka anlita det här företaget igen, nästa gång det är någonting som jag behöver få hjälp med. Om ni vill veta mer om det här företaget och deras tjänster inom bygg i Örebro med omnejd kan ni alltid kika vidare inne på deras hemsida, den kommer ni till om ni klickar på länken som finns här ovanför. Det var allt för den här gången, tack för att ni tog er tiden och läste det här inlägget!