Jag klipper mig på Salong Latifah

God förmiddag. I fredags blev det en tur till frisören, eller snarare en tur till den frisör som jag alltid går och klipper mig hos. Jag har varit kund där nu i ett par år och är nöjd. Jag tycker därför att jag vill skriva ett inlägg och berätta för er som söker efter någon frisör i Limhamn eller Bunkeflostrand med omnejder om denne frisersalong som heter Salong Latifah

Det tog mig några år innan jag hittade rätt i djungeln av alla frisörer som finns. Nu när jag har hittat “min” frisör finns det ingen anledning att byta. Jag har till och med fått med mig mina barn till Salong Latifah. På grund av att jag tycker att detta är en sådan bra salong så vill jag tipsa alla mina läsare som söker efter någon frisör i Limhamn eller Bunkeflostrand om just den här frisersalongen. Deras humana priser i kombination med frisörernas kompetens och erfarenhet gör att det här är den perfekta salongen för alla som behöver en frisör i Limhamn eller Bunkeflostrand eller i övriga Malmö. Det är så avkopplande att få komma dit och sjunka ner i frisörstolen, få sitt hår schamponerat och sedan klippt. Givetvis går det att få hjälp med både färgning och slingor eller med något annat. Sedan är det så trevliga frisörer som det är roligt att få prata med, de är verkligen sociala, därför är det faktiskt lite mer än bara en frisör för oss i Limhamn eller Bunkeflostrand, det är som en trevlig träffpunkt när man går dit. Hela familjen kan klippa sig på denna salong, de har kompetens inom både dam, herr och barn. Jag tror nog att ni kommer att bli lika nöjda som jag om ni går dit! Tack ska ni ha för att ni läste det här inlägget!